Produk Utama

Goldsuno berkembang
& ngasilake lampu jalan surya terkemuka ing industri, lampu tembok surya, lampu taman surya lan sistem pencahayaan omah surya, nyedhiyakake solusi surya sing efektif kanggo jalan raya sing padhang, dalan gedhe, dalan pedesaan, lurung-lurung lingkungan lan wilayah perumahan sampeyan.

Waca liyane
Desain Aluminium IP65 Paling Anyar Waterproof 40w 60w 100w Lampu Jalan Surya Kanggo Lampu Jalan Ing Ruangan

Desain Aluminium IP65 Paling Anyar Waterproof 40w 60w 100w Lampu Jalan Surya Kanggo Lampu Jalan Ing Ruangan

Lampu jalan surya nganggo sensor gerak PIR, cocog kanggo dalan gedhe, dalan gedhe, dalan, parkir lan area keamanan, lsp.
Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya

Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya

Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya
Introto HighQuality Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO

Introto HighQuality Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO

Grosir Wall Solar HighQuality IP65 Grosir Kualitas apik lan rega apik. nggunakake ing malang lan kebon. Introto HighQual Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO Panganggone produk iki ngidini pabrike luwih fokus ing desain inti lan pangembangan produk, tinimbang nambah otak kanggo golek cara kanggo nambah produktivitas.
Kit Ngarep Panel Surya 10W

Kit Ngarep Panel Surya 10W

Grosir 10W Kit Bumi Panel Surya. Kit cahya ngarep panel surya 10W kalebu: 1 panel surya monocrystalline + 3 * 1.5W lampu LED + 3 saklar / mati + 1 sistem panyimpenan daya + kabel lampu. Iki minangka produk kinerja biaya sing sampurna.
Sertifikat

Sertifikat
& Kaurmatan

Goldsuno entuk luwih saka 20 teknologi paten. Produk kita wis lulus sertifikasi UL, DLC, FCC, SAA, CE, ENEC, CB lan RoHs. Ditambah tes IP67, IP65, IK10, LM79, LM80, TM-21 lan uyah.

Kasus Kita
Sajrone sawetara taun kepungkur, kita nyedhiyakake solusi lampu surya, lampu jalan surya, lampu lanskap sing dipimpin, lampu langkah sing dipimpin lan lampu teluk tinggi LED kanggo atusan proyek kanthi aplikasi sing beda-beda. Kita bakal nindakake sabisane kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
Waca liyane
Lampu LED Solar Solar LED Goldsuno ing Ghana

Lampu LED Solar Solar LED Goldsuno ing Ghana

Desain pribadi Goldsuno 8w Lampu jalan surya LED, saiki wis diekspor menyang Ghana. Lampu jalan surya dipasang ing situs penambangan Bolga ing sisih lor Ghana, sing akeh emas. Ora mung nggawa lampu kanggo warga lokal, nanging uga nyebabake pangembangan ekonomi lokal lan keamanan sekitar. Fitur produk kaya ing ngisor iki: Panel surya mono mono efisiensi dhuwur Batere LiFePO4 daya tahan dawa Desain lengan paten kanthi area cahya sing jembar, sudut balok nganti 120 derajat Fungsi pernafasan, ngimbangi tekanan internal lan eksternal, nambah umur produk lan stabil kinerja Nggunakake teknologi MCU generasi telu Lampu 365 wengi, biaya energi $ 0, perawatan gratis Pemasangan lengen lan soyo tambah tembok kanggo pilihan.
Goldsuno 8W Lampu Taman Surya Ing Lampu Basket Ing Kanada

Goldsuno 8W Lampu Taman Surya Ing Lampu Basket Ing Kanada

Lampu Surya Goldsuno 8W Lampu Surya Ing Pengadilan Basketball ing Kanada
Kasus Siprus 8W

Kasus Siprus 8W

Kasus Siprus 8W
Babagan Kita
Shenzhen Goldsuno Opto-elektronik Techonology Co. Ltd.
Dumunung ing Distrik Longhua, Shenzhen, Provinsi Guangdong, China, ing jejere golf paling cetha ing jagad iki (Guanlan Golf Course). Perusahaan iki didegake ing taun 2008 lan duwe 2 basis manu-faksi. Pabrik pertama kanggo produk Lampu LED R& D, desain, perakitan lan pengujian; Pabrik nomer loro yaiku kanggo desain cetakan produk lan penataan manu. Ing wiwitan taun 2019, kita nggawe pabrik ing Bangkok, Thailand, kanthi skala total luwih saka 10.000 meter persegi. Produksi cocog banget karo sistem kualitas internasional lSO2015.
Perusahaan wis fokus ing pangembangan produk, desain, manufaktur lan pemasaran produk lampu LED luwih saka 12 taun. Umume produk lan aksesoris dirancang lan diproses kanthi independen, kanthi paten independen, lan umume produk duwe sertifikasi UL, ETL, TUV, SAA lan Energy Star.
Produk utama kalebu lampu LED njero ruangan kayata lampu sorot, lampu lanskap sing dipimpin, lampu langkah, lampu panel lan lampu langit-langit. Produk outdoor LED kanthi lampu jalan surya terintegrasi, lampu lanskap, lan lampu dinding. Produk kasebut diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Asia Tenggara lan negara-negara liyane lan wilayah, kanthi volume penjualan tahunan luwih saka 3 yuta set, lan bisa ditampa dening para pelanggan ing saindenging jagad.
Perusahaan adhedhasar nyedhiyakake layanan ODM lan OEM kanggo merek utama ing saindenging jagad, nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu, lan wis dipercaya karo pelanggan wiwit suwe.
Hubungi Kita
Ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa