Brand's ODM & OEM Produsén pikeun produk cahaya anu dipimpin ku surya.

Bahasa
Produk Utama

Goldsuno berkembang
& ngadamel lampu jalan surya anu ngarah ka industri, lampu témbok surya, lampu taman surya sareng sistem lampu bumi surya, nyayogikeun solusi surya anu épéktip pikeun jalan raya anu nyorot, jalan raya, jalan désa, jalan lingkungan sareng daérah padumukan anjeun.

MACA DEUI
Desain Anyar Aluminium IP65 Waterproof 40w 60w 100w Solar Street Light Kanggo Lampu Jalan Luar

Desain Anyar Aluminium IP65 Waterproof 40w 60w 100w Solar Street Light Kanggo Lampu Jalan Luar

Lampu jalan bertenaga surya nganggo sensor gerak PIR, cocog pikeun jalan raya, jalan raya, jalan, tempat parkir sareng area kaamanan, jst.
Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya
Introto HighQuality Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO

Introto HighQuality Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO

Lampu Dinding Tembok Surya HighQualitas IP65 Grosir Kualitas saé sareng harga Alus. ngagunakeun di bentang sareng kebon. Introto HighQuality Solar Wall Light IP65 Grosir GOLDSUNO Pamakéan produk ieu ngamungkinkeun para pabrik pikeun langkung pokus kana desain inti sareng pamekaran produkna, tibatan ngagaleuh uteukna pikeun milarian cara ningkatkeun produktivitas.
10W Bumi Panel Surya Kit

10W Bumi Panel Surya Kit

Grosir 10W Alat Surya Panel Surya. Kit lampu bumi panel surya 10W kalebet: 1 panel surya monocrystalline + 3 * 1.5W lampu bohlam + 3 on / off switch + 1 sistem panyimpenan listrik + kabel lampu. Mangrupikeun produk kinerja biaya anu sampurna.
Sértipikat

Sértipikat
& Ngajenan

Goldsuno parantos kéngingkeun langkung ti 20 téknologi patén. Produk kami parantos lulus sertifikasi UL, DLC, FCC, SAA, CE, ENEC, CB sareng RoHs. Ditambah IP67, IP65, IK10, LM79, LM80, TM-21 sareng tés semprot uyah.

Kasus Kami
Salami sababaraha taun ka pengker, kami parantos nyayogikeun solusi cahaya tanaga surya, lampu jalan surya, lampu bentang anu dipimpin, lampu undak anu dipimpin sareng lampu bay tinggi LED pikeun ratusan proyek kalayan aplikasi anu béda-béda. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan.
MACA DEUI
Lampu Jalan Surya LED Goldsuno Di Ghana

Lampu Jalan Surya LED Goldsuno Di Ghana

Desain pribadi Goldsuno 8w lampu jalan surya LED, parantos diékspor ka Ghana nembé. Lampu jalan surya dipasang di tempat penambangan Bolga di belah kalér Ghana, anu beunghar ku emas. Henteu ngan ukur nyayogikeun cahaya ka warga lokal, tapi ogé ngadorong kamekaran ékonomi lokal sareng kaamanan sakurilingna. Fitur produk sapertos kieu: Efisiensi tinggi panel surya mono Batré LiFePO4 kakuatan anu panjang-panjang Desain panangan patén sareng luas cahaya, sudut balok dugi ka 120 derajat Fungsi réspirator, nyaimbangkeun tekanan internal sareng éksternal, manjangkeun umur produk sareng kinerja stabil Ngagunakeun téknologi generasi tilu MCU Cahaya 365 wengi, biaya énergi $ 0, perawatan gratis Ningkatna panangan sareng témbok dipasang pikeun pilihan.
Lampu Taman Surya Goldsuno 8W Lampu Di Pangadilan Baskét Di Kanada

Lampu Taman Surya Goldsuno 8W Lampu Di Pangadilan Baskét Di Kanada

Lampu Taman Emas Goldsuno 8W Lampu Lampu di Lapangan Basket di Kanada
Kasus Siprus 8W

Kasus Siprus 8W

Kasus Siprus 8W
TENTANG KAMI
Shenzhen Goldsuno Opto-éléktronik Techonology Co. Ltd.
Tempatna di Kacamatan Longhua, Shenzhen, Provinsi Guangdong, Cina, gigireun golf dunya anu paling jelas (Lapangan Golf Guanlan). Perusahaan didirikeun taun 2008 sareng ngagaduhan 2 markas manu-facturing. Pabrik anu munggaran pikeun produk Lampu LED Sunda& D, desain, rakitan sareng tés; Pabrik kadua pikeun desain kapang produk sareng cangkang manu-facturing. Dina awal taun 2019, kami ngadegkeun pabrik di Bangkok, Thailand, kalayan skala total langkung ti 10.000 méter pasagi. Produksi ketat saluyu sareng sistem kualitas internasional lSO2015.
Perusahaan parantos fokus kana pamekaran produk cahaya LED, desain, manufaktur sareng jasa pamasaran langkung ti 12 taun. Kaseueuran produk sareng asesoris didesain sareng diolah sacara mandiri, kalayan patén-patén mandiri, sareng kaseueuran produk gaduh sertifikasi UL, ETL, TUV, SAA sareng Energy Star.
Garis produk anu utami kalebet lampu LED Indoor sapertos lampu downlight, lampu bentang anu dipimpin, lampu step led, lampu panel sareng lampu siling. Produk outdoor LED di-cluding terpadu lampu jalan surya, lampu lansekap jeung lampu témbok. Produkna diékspor ka Amérika Kalér, Éropa, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sareng daérah sanésna, kalayan volume penjualan taunan langkung ti 3 juta sét, sareng tiasa ditampi ku konsumén di panjuru dunya.
Perusahaan dumasar kana nyayogikeun jasa ODM sareng OEM pikeun mérek utama di dunya, nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitasna, sareng parantos dipercaya ku para pelanggan salami lami.
Ngahubungi Urang
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese